درد در ناحیه مهره های سینه ای

قسمت بالایی و میانی کمر نسبت به قسمت پایین کمر کمتر در معرض مشکل است، به این دلیل که به اندازه کمر بار سنگین وزن و کار را تحمل نمی کند. اما این ناحیه که از قاعده گردن تا انتهای قفسه سینه امتداد دارد، همچنان می تواند منبع درد باشد.
کمردرد ناحیه قفسه سینه معمولا به شکل ۱. درد شدیدی که در یک نقطه از ستون فقرات یا یک طرفه و موضعی است، ۲. درد عمومی یا درد ضربان دار که ناحیه وسیع تری را تحت تاثیر قرار می دهد و یا ۳. سفتی که باعث از دست دادن حرکت طبیعی شود.
شایع ترین علت کمردرد سینه ای (توراسیک) التهاب و کشیدگی یا آسیب ماهیچه ها، رباط ها یا بافت های نرم این ناحیه از ستون فقرات است. این التهاب می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد مثل رگ به رگ شدن یا کشیدگی ناگهانی (مانند تصادفات رانندگی یا آسیب های ورزشی)، نشستن یا ایستادن در حالت خمیده به مرور زمان و یا استفاده بیش از حد.
سایر علل احتمالی عبارتند از:
فشار به اعصاب مهره ای به علت فتق دیسک یا علل دیگر
مهره شکسته شده
آرتروز. غضروفی که از استخوان های شما محافظت می کند ممکن است فرسوده شود و منجر به درد شود. خارهای استخوانی (استیوفیت) که در پی آرتروز ممکن است ایجاد شوند، می توانند روی اعصاب نخاعی فشار بیاورند. این عارضه میتواند به بسیاری از قسمتهای بدن آسیب برساند، اما ستون فقرات یکی از شایعترین آسیبهاست.
سندرم درد میوفاشیال این یک اختلال درد مداوم (یا “مزمن”) است. معمولاً پس از انقباض مکرر عضله ایجاد می شود. گاهی اوقات، به شغل یا سرگرمی های شما مربوط می شود که به علت همان حرکت مکرر است.
مشکلات کیسه صفرا. سنگ کیسه صفرا می تواند باعث درد بین تیغه های شانه یا اطراف شانه راست شود.
چه افرادی برای کمردرد مستعدتر هستند؟
عوامل متعددی می تواند احتمال کمردرد فوقانی را افزایش دهد. از جمله:
سن: کمردرد برای اکثر افراد در سنین 30 یا 40 سالگی شروع می شود و هر چه سن شما بالاتر می رود، شایع تر است.
اندام نامتناسب: اگر عضلات پشت، شانه و شکم قویتر باشند، احتمال آسیب کمتر است.
اضافه وزن.
بیماری های زمینه ای مانند آرتریت و سرطان
سیگار کشیدن. سرفه های فرد سیگاری می تواند کمرش را تحت فشار قرار دهد!! و سیگار بهبودی را کندتر میکند.
درمان
اکثرا افراد میتوانند علائم خود را در خانه مدیریت کنند. مسکنهای معمول، کمپرس گرم یا سرد و اصلاح وضعیت نشستن و ایستادن معمولا برای تسکین شما کافی است.
وقتی می نشینید سعی کنید شانه های خود را عقب نگه دارید. هنگامی که می ایستید، سعی کنید کمر خود را تا حد امکان صاف نگه دارید و وزن خود را به طور یکنواخت روی پاهایتان قرار دهید.
چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد
اگر درد شما خیلی شدید شد یا مانع فعالیت های روزانه شما شد، باید با پزشک خود تماس بگیرید.
علائم زیر نیاز به توجه سریع دارند:
از دست دادن کنترل ادرار و مدفوع
تب علاوه بر درد
دردی که پس از زمین خوردن، تصادف یا آسیب ورزشی شروع می شود.
دیدگاهتان را بنویسید