سرطان و شکر، بهترین جفت دوستی!!

سرطان و شکر نمونه بهترین دوستها هستند. در واقع شکر سلولهای سرطانی از شکر تغذیه میکنند و شکر میتواند تولید سلولهای سرطانی را تحریک کند.
چرا سلولهای سرطانی عاشق شکر هستند؟
دلیل اینکه سلولهای سرطانی عاشق شکر هستند این است که متابولیسم آنها متفاوت از متابولیسم سلولهای طبیعی است. سلولهای سرطانی مولکولهای قند را تخمیر میکنند. آنها همچنین سلولهای با متابولیسم بی هوازی هستند، یعنی به اکسیژن نیاز ندارند.
اگر شنیده باشید، پزشکان از اسکن PET برای شناسایی نواحی سرطانی استفاده میکنند. در این اسکن از گلوکز (قند) برای پیدا کردن سلولهای سرطانی استفاده میشود زیرا این سلولهای از شکر تغذیه میکنند و خیلی سریعتر از سلولهای طبیعی بدن قند را تجزیه میکنند.
مجله تحقیقات بالینی ثابت کرد که مصرف بیش از حد شکر باعث افزایش سرطان میشود. همچنین بسیاری از مطالعات نشان میدهد که چاقی و دیابت میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند و البته که علت اولیه چاقی و دیابت، مصرف قند است.
شکر باعث اکسیداسیون میشود و آسیب زیادی به میتوکندریها وارد میکند که این اتفاق به تشکیل سلولهای سرطانی کمک میکند.
بنابراین بهترین کاری که میتوانید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان و انجام دهید این است که قند را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
چگونه؟ سادهترین و موثرترین راه برای حذف قند از رژیم غذایی، انجام رژیم کتوژنیک سالم و روزه داری متناوب است.
اما آیا انجام رژیم کتوژنیک برای کمک به فردی که سرطان دارد، کافی است؟ خیر. افراد مبتلا به سرطان باید نکاتی اضافه بر این موارد رعایت کنند که با کلیک روی این لینک میتوانید آنها را مطالعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید