راه خلاص شدن از شلی پوست

در این مقاله قصد دارم در مورد پوست شل و راه سفت کردن آن صحبت کنم. این شلی معمولا در پشت بازوها، زیر چانه، ران پا، شکم و باسن رخ میدهد.
علت شلی پوست چیست؟
وقتی پوست شل میشود، به این معنیست که ارگانهای مختلف بدن، مثل عضلات و پوست، در حال از دست پروتئین خود هستند، که به آن آتروفی هم می گویند. این اتفاق در سلولیت هم رخ میدهد.
مشکل اغلب ناشی از کمبود پروتئین در دسترس سلولهاست و متأسفانه، راه حل آن مصرف زیاد پروتئین نیست، بلکه جلوگیری از عواملیست که مانع ورود پروتئین به داخل سلول میشوند.
دو علت اصلی این اتفاق افزایش کورتیزول و همینطور افزایش انسولین و به عبارتی مقاومت به انسولین هستند.
۱. کورتیزول
۲. نداشتن فعالیت ورزشی
۳. مقاومت به انسولین
مقاومت به انسولین اساساً وضعیتی است که در آن بدن مقدار زیادی انسولین دارد، اما سلول ها به این انسولین مقاوم شده و پاسخ نمیدهند. بدن به انسولین نیاز دارد، اما میزان بیش از حد انسولین می تواند خطرناک باشد.
انسولین یکی از هورمون های اصلی است که آمینو اسیدها (اجزای سازنده پروتئین ها) را به داخل سلول ها هدایت می کند و جذب پروتئین به خصوص آمینو اسیدهای شاخه دار را امکان پذیر می کند. آمینو اسیدهای شاخه دار برای ترمیم و بازسازی عضلات از دست رفته مفید هستند. اما با مقاومت به انسولین، انسولین کار نمی کند و اسیدهای آمینه را به داخل سلول نمی کشد.
علائم مقاومت به انسولین
- عدم توانایی کاهش وزن.
- چربی شکمی.
- احساس گیجی.
- احساس خستگی.
- اگر یک وعده غذایی را از دست بدهید ،تحریک پذیر می شوید.
- نمی توانید برای مدت طولانی بدون غذا بمانید.
- بعد از خوردن غذا سیر نمی شوید.
- بلافاصله بعد از غذا خوردن خسته می شوید.
- شلی پوست.
- پیری زودرس پوست.
اینها درواقع همان علایم پیش دیابتی هستند، چراکه در مراحل ابتدایی دیابت هم دقیقا همین اتفاق می افتد. با مصرف زیاد کربوهیدرات انسولین بالا میرود و با ادامه رژیم غذایی نامناسب، مقاومت به انسولین رخ میدهد.
درمان مقاومت به انسولین و از بین بردن شلی پوست
- شکر و کربوهیدرات های تصفیه شده را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
- مصرف الکل را قطع کنید.
- هرگز مصرف پروتئین را با شکر ترکیب نکنید.
مصرف پروتئین همراه با شکر بسیار مضرتر از مصرف شکر به تنهاییست. - میان وعده نخورید.
- برای کمک به فاصله بیشتر بین وعده های غذایی و احساس گرسنگی کمتر، از چربی همراه غذا استفاده کنید.
- ۲ تا ۳ وعده غذایی در روز مصرف کنید (با مقدار زیادی سبزیجات در وعده های غذایی).
- از مصرف بیش از حد پروتئین اجتناب کنید.
به طور کلی از مصرف غذاهایی که باعث افزایش شدید انسولین میشوند باید خودداری کرد. این موارد شامل کربوهیدراتها، حجم زیاد پروتئین و مصرف همزمان پروتئین و شکر میشوند. - از مصرف بیش از حد کافئین خودداری کنید.
توصیه من مصرف فقط یک فنجان قهوه و آن هم صبح هنگام است. مصرف بیشتر آن علاوه بر اختلال خواب، باعث افزایش انسولین هم میشود. - روزه داری متناوب را شروع کنید.
این سبک زندگی باعث ترشح هورمون رشد میشود. این هورمون به حفظ پروتئین در بدن شما کمک میکند.
شلی پوست و سیستم گوارشی
وقتی پروتئین می خورید، بدن قرار است که این پروتئین را به کلاژن تبدیل کند. اما، برای تکمیل این فرآیند معده باید اسیدی باشد. با افزایش سن، pH معده کاهش می یابد. زمانی که شما بین ۶۰ تا ۷۰ سال سن دارید، اساساً تنها حدود ۲۵ درصد اسید معده ای را دارید که در ۲۰ سالگی داشتید.
ناتوانی در هضم کلاژن می تواند منجر به طیف وسیعی از مشکلات، مثل از دست دادن خاصیت ارتجاعی پوست و بافت های دیگر تا فشار خون بالا شود. pH معده همان چیزی است که باعث تحریک آنزیم هایی می شود که غذا را تجزیه کرده و آن را به کلاژن تبدیل می کند.
اگر هر نوع مشکل کلاژن و مشکلات گوارشی دارید، با رفع مشکلات گوارشی شروع کنید. هنگامی که پروسه هضم غذا در بدن شما اصلاح شد، باید بتوانید کلاژن را بسیار راحت تر جذب کنید. مصرف سرکه سیب و بتائین هیدروکلراید همراه با وعده های غذایی می تواند بهبود PH کمک کند، اما نیازمند مصرف مداوم برای چند ماه است.
مطلب مرتبط: بدنتان اسیدی است یا قلیایی؟
مطلب مرتبط: سرکه سیب
دیدگاهتان را بنویسید