سه علت خلط دائم گلو

درگیری با خلط مداوم یکی از مشکلات رایج جمعیت زیادی از افراد است و برخی از درمانهای معمول برای خلط اضافی میتوانند با عوارض جانبی همراه باشند، که مشکلات بزرگتری ایجاد میکنند و اکثرا حتی تاثیری بر مشکل فرد نیز ندارند. توجه داشته باشید که مصرف این داروها و آنتی بیوتیکهای مختلف، با کشتن برخی باکتریها، محیط را برای رشد قارچها، مخمرها و دیگر عوامل مضر مهیا میکنند. همچنین باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشوند.
بنابراین، من در این مقاله میخواهم در مورد علل خلط اضافی و دائم گلو و برخی از راههای درمان طبیعی عالی برای آنها را با شما به اشتراک بگذارم.
علل بالقوه مخاط دائم و نحوه درمان هر یک
۱. ریفلاکس اسید معده به مری (GERD)
یکی از مهمترین علل خلط مزمن گلو، ریفلاکس اسید معده به مری است و در این مورد یک مقاله بسیار بسیار مهم و کامل نوشتهایم که با کلیک روی این لینک میتوانید آن را مطالعه کنید.
اما به طور کلی اگر همراه خلط مزمن، یک یا چند مورد از علایم دیگر ریفلاکس معده به مری را دارید، احتمالا علت خلط مزمن در شما، این بیماری است.
در این شرایط درمان شامل موارد زیر میشود:
- مصرف بتائین هیدروکلراید و یا سرکه سیب قبل از صرف غذا
توجه داشته باشید که اگر دچار زخم معده یا التهاب معده شدهاید، نباید از این مواد استفاده کنید تا زمانیکه مشکل شما برطرف شود. برای مطالعه بیشتر راجع به علایم زخم معده و راههای درمان آن روی این لینک کلیک کنید. - پرهیز از مصرف غلات و محصولات حیوانی تغذیه شده با غلات
محصولات حیوانی که مصرف میکنید باید از حیوانات آزاد تغدیه شده با علف به دست آمده باشند. - انجام روزهداری متناوب
- پرهیز از رژیم غذایی وگان (خام گیاهخواری) ناسالم
- پرهیز از مصرف اسیدهای چرب امگا۶
که در روغنهای گیاهی و در واقع روغن دانهها وجود دارد مثل روغن ذرت، پنبه دانه - مصرف اسیدهای چرب امگا۳
که در موادی مثل ماهیهای چرب و روغن کبد ماهی وجود دارد.
مطلب مرتبط: علت اصلی خلط دائمی گلو چیست؟
۲. ترشح پشت حلق (PND)
منشا این ترشح درواقع سینوسها هستند. در این حالت سینوسها محتقن و پر هستند که علت آن انواع عفونتهای باکتریایی، ویروسی و یا قارچی سینوسها است. یکی دیگر از علل آن بیوفیلمها، تجمعات باکتریایی، هستند. آيتجمعات خیلی اوقات در سینوسها تشکیل میشوند و گاهی به صورت پلاکهای دندانی هستند که پوشش کلسیمی دارند. این بیوفیلمها به آنتی بیوتیکها مقاوم هستند.
این مشکلات معمولا با مصرف آنتی بیوتیکها بدتر میشوند!!!
برای تشخیص تقریبی، اگر این خلطها بیشتر زرد و سبز باشند به معنی باکتریایی بودن عفونت است و اگر عفونت ویروسی باشد، این خلط بیشتر شفاف و سفید است. اما گاهی این عفونتها باهم وجود دارند.
درمانهای طبیعی برای این مشکلات بسته به شدت علایم متفاوت هستند و عبارتاند از:
- برای موارد خفیف: شستشوی بینی با استفاده از یک نتی پات با آب و نمک دریا یا سرم نرمال سالین.
نصف قاشق چایخوری نمک دریا را در یک لیوان آب مخلوط کنید و از آن برای شستشوی بینی استفاده کنید. - در موارد شدیدتر: استفاده از یک نتی پات با آب و مقدار کمی شامپو بچه
دو قاشق چایخوری شامپو بچه را در ۴ لیوان آب مخلوط کنید و از آن به عنوان شستشو دهنده بینی، ۴ بار در روز استفاده کنید. به این مخلوط میتوانید مقداری نمک دریا نیز اضافه کنید. - از یک گوش پاک کن برای وارد کردن مخلوط پوویدون-ید (بتادین) رقیق شده در داخل هر دو سوراخ بینی استفاده کنید و بقیه مخلوط را به مدت ۳۰ ثانیه غرغره کنید و سپس بیرون بریزید. این کار را دوبار در روز انجام دهید.
اگر خلط در گلو ایجاد شده، یا در پشت سینوسها، یا حتی در حنجره قرار دارد و در موارد عفونت لوزهها (تونسیلیت)، میتوانید از بتادین استفاده کنید. بهتر است از نوع ۱۰ درصدی آن استفاده کنید و آن را به میزان نصف نصف با آب رقیق کنید.
مطلب مرتبط: خلطهای تنفسی را با نمک از بین ببرید
مطلب مرتبط: شستشوی بینی: تسکین طبیعی علائم سرماخوردگی، آلرژی و سینوزیت
۳. آلرژی
یکی دیگر از علل مهم خلط مزمن گلو، انواع آلرژی و حساسیتهاست. برای جلوگیری و درمان در این شرایط، به نکات زیر توجه کنید:
- از محرکهای محیطی ایجاد کننده آلرژی اجتناب کنید.
- روزه داری متناوب و روزههای طولانی مدت انجام دهید.
- از مصرف لبنیات خودداری کنید.
درمانهای همراه و موثر
در قسمتهای قبلی، درمانهای خاص برای هر مشکل را توضیح دادم. اما در این قسمت درمانهایی را به شما معرفی میکنم که برای همه افراد با خلط مزمن گلو، فارغ از علت آن، موثر است.
- تکنیک طب فشاری
شما میتوانید از یک روش طب فشاری منحصر به فرد بهره ببرید که بر اساس تحقیقات من، برای خلاص شدن از شر مخاط معجزه میکند. برای اطلاع از نحوه انجام آن روی این لینک کلیک کنید.
مطلب مرتبط: تکنیک طب فشاری برای تخلیه سینوسها و رفع گرفتگی بینی - شستشوی بینی با نمک
شستشوی بینی یا فلاش سینوس با آب نمک یک درمان ایمن و ساده برای احتقان بینی و تحریک سینوس است که تقریباً هر کسی میتواند آن را در خانه انجام دهد. برای اطلاع از نحوه دقیق انجام آن و نکاتی که باید در حین این عمل رعایت کنید، روی این لینک کلیک کنید. - تقویت سیستم ایمنی بدن
فراموش نکنید که از سیستم ایمنی بدن خود حمایت کنید. بهترین راهها برای حمایت از سیستم ایمنی بدن عبارتاند از:
-
- مصرف سیر بیشتر
- اجتناب از مصرف شکر (رژیم کتوژنیک)
- مصرف ویتامین D
- مصرف ویتامین C
- مصرف روی
- مصرف لاکتات کلسیم (برای سرفه)
دیدگاهتان را بنویسید